تاثیر شگفت‌انگیز پوست این میوه تابستانی برای لاغری-راهبرد معاصر
کم کاری تیروئید و خطر اختلالات ذهنی و یادگیری در کودکان ببینید/ گازمان را قطع کنید، تلفن‌تان را قطع می‌کنیم! / ماجرای درگیری عجیب ادارۀ گاز و مخابرات پردیس ماجرای کشف ۴ سر بریده در پارک‌های تهران داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی

تاثیر شگفت‌انگیز پوست این میوه تابستانی برای لاغری

میزان زیادی از مواد مغذی هندوانه در پوست هندوانه قرار دارد و پوست سفید این میوه منبع عالی از ترکیباتی نظیر بتا کاروتن، تیامین، کلسیم، آهن، لیکوپن، ویتامین A, C است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هندوانه میوه‌ای با کالری پایین است و مصرف میوه و پوست آن برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است. همچنین پوست هندوانه با یجاد احساس سیری در فرد و افزایش متابولیسم بدن و سوخت و سازچربی‌های اضافه تاثیر این میوه بر لاغری را چند برابر می‌کند.

پوست هندوانه به میزان زیادی پتاسیم در خود دارد می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و تصلب شرایین را کاهش دهد؛ و مصرف پوست هندوانه به همراه شکر، مربا و عسل برای تقویت و درمان ضعف معده بسیار توصیه می‌شود.

پوست هندوانه، نه تنها خوراکی است بل از مواد مغذی بسیاری نیز برخوردار است. در واقع این قسمت از هندوانه نه تنها همان مواد مغذیِ خودِ هندوانه را دارست.

بلکه مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و ترکیبات فعال در آن وجود دارند.

پوست هندوانه در عین آن که از کالری اندکی برخوردار است، اما سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B ۶، پتاسیم و روی است.

افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسید‌های آمینه، فلاونوئید‌ها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار