ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تاثیر شگفت‌انگیز پوست این میوه تابستانی برای لاغری

میزان زیادی از مواد مغذی هندوانه در پوست هندوانه قرار دارد و پوست سفید این میوه منبع عالی از ترکیباتی نظیر بتا کاروتن، تیامین، کلسیم، آهن، لیکوپن، ویتامین A, C است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هندوانه میوه‌ای با کالری پایین است و مصرف میوه و پوست آن برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است. همچنین پوست هندوانه با یجاد احساس سیری در فرد و افزایش متابولیسم بدن و سوخت و سازچربی‌های اضافه تاثیر این میوه بر لاغری را چند برابر می‌کند.

پوست هندوانه به میزان زیادی پتاسیم در خود دارد می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و تصلب شرایین را کاهش دهد؛ و مصرف پوست هندوانه به همراه شکر، مربا و عسل برای تقویت و درمان ضعف معده بسیار توصیه می‌شود.

پوست هندوانه، نه تنها خوراکی است بل از مواد مغذی بسیاری نیز برخوردار است. در واقع این قسمت از هندوانه نه تنها همان مواد مغذیِ خودِ هندوانه را دارست.

بلکه مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و ترکیبات فعال در آن وجود دارند.

پوست هندوانه در عین آن که از کالری اندکی برخوردار است، اما سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B ۶، پتاسیم و روی است.

افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسید‌های آمینه، فلاونوئید‌ها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار